Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomogla joj ljubav

Liječnici: Otkad se Elisabeth Fritzl zaljubila ne treba psihoterapije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žrtva incesta, Elizabeth Fritzl, s dopuštenjem liječnika više ne mora na psihoterapije, jer kako sami kažu, otkad se zaljubila, Elisabeth se oporavila.

Austrijanka, 43-godišnja Elizabeth zaljubila se u 14 godina mlađeg Thomasa W., dok je radio kao njezin tjelesni čuvar tijekom suđenja njezinom ocu koji ju je silovao 24 godine, piše Daily Mail. Sada njezini liječnici kažu da joj je ljubavna veza pomogla da se oporavi nakon što je više od dva desetljeća provela zatočena u podrumu obiteljske kuće u kojem ju je otac sustavno silovao te je u zatočeništvu rodila sedmero djece, a jedno je ondje i umrlo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zatvorski snovi Fritzl 'žica' novac od kćeri za odvjetničku karijeru Slika nije dostupna Znao je da radi nešto pogrešno Psihijatrica: Fritzl je Elizabeth htio pustiti nakon tjedan dana

>> Elizabeth Fritzl se zaljubila u svog zaštitara

>> Fritzl prevezen u zatvor u kojem će služiti kaznu

Trenutačno s Thomasom i svoje šestero djece živi u jednom austrijskom selu. 'Ovo je pravi dokaz da je ljubav najjača snaga na svijetu', rekao je jedan od psihijatara kod kojih se liječila Elisabeth.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene