Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Život joj se vraća u normalu

Elizabeth Fritzl se zaljubila u svog zaštitara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kći austrijskog monstruma Jozefa Fritzla, Elizabeth, vraća svoj život u normalne vode, a po prvi put se i istinski zaljubila.

Elizabeth Fritzl napravila je prvi pravi korak u normalizaciji života nakon dugogodišnjeg zatočenja u očevoj podrumskoj tamnici, zaljubivši se u zaštitara Thomasa W., prenosi austrijski portal oe24.at.

Pročitajte i ovo Rutilus pigus Ribari bijesni Došao u kulinarski program pa ispekao zabranjenu ribu: "Nisam znao, vjerovao sam prijatelju..." Ilustracija nesreća u puli Na zaštitara pala drvena bandera, teže je ozlijeđen. Bio je na setu snimanja njemačkog filma Momo

Žive zajedno u kući

"Postali su pravi par", navode svjedoci iz malog austrijskog gradića, u kojem je Elizabeth viđena sa svojim novim dečkom, a isti svjedoci govore i kako njih dvoje žive u istoj kući. Thomas radi za zaštitarsku tvrtku AST Security, koja je između ostalog, bila zadužena i za pružanje zaštite Fritzlovoj obitelji, proteklih 13 mjeseci, otkako je slučaj izašao na vidjelo.

Elizabeth i Thomas vezu su gradili postepeno, a kad je Elizabeth osjetila određenu sigurnost, stvari su se jednostavno dogodile same od sebe, navode Thomasovi kolege. Elizabeth svakodnevno odlazi kod psihijatra, a dobila je i vozačku dozvolu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene