Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozbiljno pitanje

Lieberman: Izrael ne namjerava napasti Libanon

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Navodna sirijska isporuka raketa Scud libanonskom Hezbolahu ozbiljno je pitanje, no Izraelci neće napasti Libanon, izjavio je u četvrtak izraelski ministar vanjskih poslova Avigdor Lieberman.

'Izraelci ne namjeravaju provocirati ni pribjegavati oštrim potezima', rekao je na konferenciji za novinare održanoj u Jeruzalemu zajedno sa svojim kolumbijskim kolegom Jaimeom Bermudezom Merizaldeom.

Pročitajte i ovo Napad na Izrael iron dome VIDEO Koja je tajna Željezne kupole? Pogledajte kako funkcionira najbolja protuzračna obrana na svijetu Olaf Scholz Duboko zabrinuti Nižu se osude iranskog napada na Izrael: "Ovo je novi korak u destabilizaciji regije"

Aludirajući na nedavnu izjavu američkog ministra obrane Roberta Gatesa o tomu da Hezbolah, koji podupiru Iranci, sada ima 'puno više raketa od većine drugih zemalja u svijetu', Lieberman je kazao kako je ona 'uznemirujuća' te da 'predstavlja prijetnju stabilnosti u cijeloj regiji'. Libanon i Sirija su spomenute navode odbacili, nazvavši ih 'lažima'. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene