Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suludi obrat

Libija: Iman tužili vojnici koje je optužila da su je silovali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suludi obrat u slučaju Libijke koja tvrdi da su je silovali Gadafijevi vojnici. Protiv nesretne djevojke podignuta je optužnica.

Vojnici koje je imenovala kao silovatelje tuže je jer im je, tvrde, istupom u javnosti, okaljala ime. Djevojka je još u rukama Gadafijevih ljudi koji stežu obruč oko Misrate.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Anđelko Stričak snimke s mobitela Preokret u slučaju HDZ-ova župana: Žena ga prijavila za pokušaj silovanja i prijeteće poruke, a na kraju je prijavu dobila - ona

>> Libija: Petorica uhićena zbog silovanja žene

Silovana djevojka sada je optužena. Protiv Libijke Iman, koja tvrdi da su je dva dana 15-orica Gadafijevih vojnika držala zatočenu i silovala podignuta je optužnica. Tuže je četvorica muškaraca jer je okaljala njihova imena. O silovanju je progovorila pred novinarima, i to stranim, prije nego je silovatelje prijavila policiji. Njezina majka tvrdi kako su pokušali kupiti njihovu šutnju.

'Oko 3 i 30 ujutro nazavali su me iz Gadafijevog sjedišta. Tražili su da uvjerim svoju kćer da promijeni što je rekla. Ako to učini, odmah će je osloboditi. Rekli su i da moja djeca i ja možemo tražiti bilo što: novac, kuću, samo da ona mora promijeniti iskaz. Rekla je: Majko, neću to učiniti,' rekla je Aisha Ahmad al Obaidi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene