Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Morbidno otkriće

Kupili kovčege na dražbi i unutra pronašli nešto užasno: "Smrad je odmah bio prepoznatljiv"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Novozelandska obitelj pronašla je posmrtne ostatke u kovčezima koje su kupili na dražbi, izvijestila je policija.

Novozelandska policija pokrenula je istragu nakon što je jedna obitelj pronašla posmrtne ostatke u kovčezima koje su kupili na dražbi. Stanovnici gradića u Južnom Aucklandu napravili su užasavajuće otkriće dok su raspakiravali kupljene predmete.

Policija je pokrenula službenu istragu i pokušavaju identificirati ostatke. Obitelj je u četvrtak kupila punu prikolicu ostavljenih stvari, među kojima su bili i sporni kovčezi, a otkrili su dijelove preminule osobe kada su ih doma otvarali.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna velika tragedija Na obali varaždinskog jezera pronađeno tijelo muškarca: Utvrđuje se identitet

Nekoliko članova obitelji i susjeda primijetili su "vrlo jak smrad" prije nego što je policija pozvana, prenosi BBC. Jedan od njih, bivši radnik u krematoriju, rekao je da je odmah prepoznao smrad. "Odmah sam znao o čemu se radi i pitao sam se otkud to dolazi", rekao je.

Policija je rekla da je prioritet istrage "odrediti identitet preminule osobe, kako bi ustanovili sve činjenice vezane uz slučaj, i obavijestili članove obitelji".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene