Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kremlj odbacio 'izopačena nagađanja o Putinovoj političkoj budućnosti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvješća da ruski predsjednik Vladimir Putin planira za sebe novu političku dužnost na čelu Rusije i susjedne Bjelorusije su "čista nagađanja", objavio je u petak izvor iz Kremlja.

Analitičari već dugo govore o tome da bi Putin, koji želi zadržati moć nakon isteka predsjedničkog mandata u ožujku, mogao za sebe tražiti čelno mjesto nove ujedinjene države koju bi osnovali bivši sovjetski susjedi. Putin još nije objavio svoje planove.

Pročitajte i ovo Sanja Vištica, reporterka Dnevnika Nove TV i mladi MLADI O POLITIČARIMA Milanović im je šašav, Benčić elokventna, Penava zatvoren, Grbin pretih, Plenković samopouzdan, ali izaziva i susramlje Muškarac poginuo, troje ozlijeđenih u ukrajinskim napadima Područje Belgoroda Ukrajinci žestoko napali teritorij Rusije!

- Svi su poludjeli, rekao je izvor iz Kremlja. 

- To je samo izopačeni oblik javne rasprave o Putinovoj političkoj budućnosti. Ništa više od toga, dodao je.

Izvor iz bjeloruske administracije rekao je kako zasad ne postoje planovi o savezu dviju država. 

- Sumnjam da je to istina....zasad nema govora o nečemu tako radikalnom. Tim vijestima ne treba pridavati veliku pozornost, dodao je.

Neovisna moskovska radio postaja Ekho objavila je u petak, pozivajući se na izvor blizak bjeloruskom predsjedniku Aleksanderu Lukašenku, da će Putin potpisati sporazuom o savezu dviju država tijekom posjeta Minsku 13. i 14. prosinca. Izvor je dodao da će Putin biti na čelu novoosnovane jedinstvene države.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene