Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivši obiteljski kuhar otkrio detalje

'Kim najviše mrzi takve stvari': Je li zbog ovoga smaknuo tetka!?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši chef obitelji Kim Jong-una u medije je izašao s novim informacijama o smaknuću tetka Jang Song Thaeka i tvrdi da su za sve krive – žene.

Kenji Fujimoto, bivši obiteljski kuhar sjevernokorejskoga vođe medijima je kazao da je Jang Song Thaek, tetak kojeg je Kim Jong Un u prosincu smaknuo, podvodio mlade žene pokojnom Kim Jong-ilu (Kim Jong-unovom ocu).

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta" Kim Jong Un - 2 Jeziva poruka "Rat je neizbježan": Kim Jong-un poručio da nema izbora te naredio vojci da pripremi nuklearne bombe, ako budu potrebne

Fujimoto vjeruje da je Kim svog tetka smaknuo upravo zbog ljubavi prema mladim ženama i zbog toga što ih je podvodio njegovom ocu. Kako kaže, Thaek je znao podvoditi i maloljetne djevojke od kojih su neke imale samo 15 godina, piše The Telegraph.

Njegova uloga je bila, tvrdi Fujimoto, nešto poput 'agenta' koji pronalazi talente za nekakav talent show. 'Za vrijeme Kim Jong-ila, on bi organizirao 'audiciju' za djevojke gdje bi one pokazivale svoje talente. Ako su bile pjevačice, pjevale bi, a audicije za plesače su se zasebno održavale', ispričao je Fujimoto.

Glasine o smrti tete Kim Jong-una sve glasnije: Počinila samoubojstvo ili doživjela srčani?

No, da bi žene uopće došle na audiciju, morale su prethodno provesti noć s Jangom, iako je on bio oženjen za Kim Kyong Hui, tetu Kim Jong-una. 'Kim najviše mrzi takve stvari. Njegov djed Kim Il-sung je činio slične stvari. Njegov otac je, također, imao povijest sa ženama. Dakle, nakon njih je htio dokazati da je on drugačiji i da će iskorijeniti takvu praksu', kazao je Fujimoto.

'Gospodin Jang Song Thaek imao je odnose s više žena. Vrhovni zapovjednik mu to ne može oprostiti pa ga je pogubio', dodao je.

Dr. Adam Cathcart, profesor na Sveučilištu u Leedsu koji redovito prati situaciju u Sjevernoj Koreji, dovodi u ptanje sve ovo što je Fujimoto ispričao. Naime, Cathcart smatra da je mala vjerojatnost da je Kim Jong-un tako moralno postupio s obzirom na njegove susrete s bivšom NBA zvijezdom Denisom Rodmanom.'Dakle, mladi vođa ne želi da ga se vidi kao hedonista kakav je bio njegov otac, a onda primi Rodmana i s njim partija...', kazao je profesor.

Inače, Fujimoto je sushi majstor koji je radio za Kimovu obitelj između 1989. i 2001. godine kada je pobjegao iz Sjeverne Koreje. Od tada je u nekoliko intervjua otkrio detalje iz obiteljskoga života sjevernokorejskog vođe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene