Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Karadžić na istom katu kao i Gotovina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnik Goran Petronijević jučer je posjetio Radovana Karadžića u haškom pritvoru i razgovarao s njim. Prema riječima Petronijevića, Karadžić nema primjedbi na tretman u pritvoru.

'Karadžić se nalazi na katu s još desetak ljudi i sa svima normalno komunicira. Tu su neki iz Srbije, ali i Hrvati kao general Gotovina i Albanci', rekao je Petronijević. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rektorski zbor hrvatskih visokih učilišta 'Novim zakonima ne gubi se sveučilišna autonomija' Slika nije dostupna Radovan Šofranac: 'Između mene i pjesme mora biti kemije!'

Tvrdi kako mu je Karadžić detaljno naveo što se sve nalazilo na laptopu i disketama koji su misteriozno nađeni u napuštenoj policijskoj kućici na Batajničkom drumu. 

'Ne želim sada navoditi što je točno bilo na disketama jer sumnjam da su izmijenjene. Tu su bile važne stvari za Karadžićevu obranu u Hagu, kao i neke privatne stvari. Pričekat ćemo kako bismo vidjeli što će nam predati, rekaoje Petronijević.

Ponovio je da se na disketama, između ostalog, nalazi snimka razgovora Karadžića i Slobodana Miloševića kojim se potvrđuje da je postojao sporazum s američkim diplomatom Richardom Holbrookeom. Prema tom sporazumu, Karadžić se trebao povući sa svih funkcija i iz javnog života kako ne bi bio uhićen.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene