Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Odvjetnik Goran Petronijević jučer je posjetio Radovana Karadžića u haškom pritvoru i razgovarao s njim. Prema riječima Petronijevića, Karadžić nema primjedbi na tretman u pritvoru.


'Karadžić se nalazi na katu s još desetak ljudi i sa svima normalno komunicira. Tu su neki iz Srbije, ali i Hrvati kao general Gotovina i Albanci', rekao je Petronijević. 

Vezani članci Slika nije dostupna U Beogradu oslobođeni Mladićevi pomagači Slika nije dostupna 'Novim zakonima ne gubi se sveučilišna autonomija'

Tvrdi kako mu je Karadžić detaljno naveo što se sve nalazilo na laptopu i disketama koji su misteriozno nađeni u napuštenoj policijskoj kućici na Batajničkom drumu. 

'Ne želim sada navoditi što je točno bilo na disketama jer sumnjam da su izmijenjene. Tu su bile važne stvari za Karadžićevu obranu u Hagu, kao i neke privatne stvari. Pričekat ćemo kako bismo vidjeli što će nam predati, rekaoje Petronijević.

Ponovio je da se na disketama, između ostalog, nalazi snimka razgovora Karadžića i Slobodana Miloševića kojim se potvrđuje da je postojao sporazum s američkim diplomatom Richardom Holbrookeom. Prema tom sporazumu, Karadžić se trebao povući sa svih funkcija i iz javnog života kako ne bi bio uhićen.