Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostavila ih u TV studiju

Kanadska dužnosnica zaboravila tajne dokumente

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Visoka kanadska dužnosnica ostavila je povjerljive dokumente o nuklearnom reaktoru u televizijskom studiju a poslije ih nije ni pokušala vratiti, rekla je televizijska postaja u srijedu.

Dokumenti su nađeni u studiju televizijske postaje CTV nakon gostovanja ministrice prirodnih resursa Lise Raitt. CTV, koji je dokumente čuvao šest dana prije no što je objavio vijest, je rekao da dokumenti pokazuju da će vlada potrošiti mnogo više novaca na problematičan nuklearni reaktor, no što je objavljeno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iscrpljeni vatrogasci Zombi požari usred zime stvaraju goleme probleme u Kanadi: Stručnjaci objasnili koliko su opasni Ubojstva u Kanadi istraga policije Horor u Kanadi: Muškarac (29) ubio pet članova obitelji, među njima i dvomjesečnu bebu

Incident će vjerojatno povećati pritisak na manjinsku konzervativnu vladu koja je već pod pritiskom zbog upravljanja u gospodarskoj krizi. Glavna oporbena liberalna stranka rekla je u utorak da će idućeg tjedna odlučiti hoće li pokušati u parlamentu zbaciti konzervativce s vlasti. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene