Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Detalji operacije

Još pregledavaju snimke: Osamu je prvi pucanj promašio!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kamere na kacigama specijalaca američkog SEAL-a otkrile su kako su Osamu bin Ladena prvim pucnjem promašili.

Kako otkriva američki CBS svaki od 25 specijalaca nosio je kameru, a službenici još pregledavaju detalje operacije koja je trajala 40 minuta. Do pucnjave je jedino došlo u gostinjskoj kući gdje je na specijalca zapucao jedan od Osaminih kurira. Odmah su ga upucali.

Pročitajte i ovo Hamza bin Laden (Foto: AFP) Nisu objavljeni detalji Trump službeno potvrdio: Sin Osame Bin Ladena ubijen u protuterorističkoj akciji SAD-a Hamza bin Laden (Foto: AFP) Hamza bin Laden Amerikanci tvrde: Sin Osame bin Ladena je mrtav

>> Obamin savjetnik: Da bi se predao, Osama je trebao biti gol!

>> Bijela kuća priznala: Osama nije bio naoružan!

U glavnoj kući gdje je boravio Osama nitko nije bio naoružan, iako je oružja bilo u kući. Osamu su prvo uočili kad se spuštao s trećeg kata. Specijalci su pucali, no promašili su. Osama je pobjegao u spavaću sobu. Za njim je upao specijalac koji je prvo sklonio njegove kćeri. Zatim je u sobu upao drugi SEAL-ovac na kojeg je nasrnula Osamina supruga, no još se ne zna je li ju možda sam Osama gurnuo na specijalca. Specijalac ju je odgurnuo i pogodio Osamu u prsa dok ga je treći specijalac dokrajčio metkom u glavu, prenosi CBS.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene