Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo koje je zgrozilo regiju

VIDEO Nastavljaju se uhićenja: Policija objavila snimku privođenja dvojice osumnjičenih za monstruozno ubojstvo Đokićevih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnje da su povezani s ubojstvom obitelji Đokić srpska policija uhitila je još dvojicu muškaraca.

Policija je uhitila još dvojicu osoba za koje sumnjaju da su povezane s ubojstvom tročlane obitelji Đokić čija je smrt zgrozila regiju.

U Nišu su uhićeni K.M. (1981.) i A.M. (1982.) iz sela Moravac.

"Zahvalјujući upornom, posvećenom i marlјivom radu pripadnika policije,
uhićeno je troje osumnjičenih koji se dovode u vezu s ubojstvom tročlane porodice iz Aleksinca'', rekao je ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin.

''Nažalost, ubojstva se događaju, ali ni jedno ubojstvo ne može ostati neriješeno i nerasvijetljeno", poručio je Vulin. Na YouTube kanalu MUP-a Republike Srbije objavljena je i snimka uhićenja dvojice muškaraca u Nišu.

Osumnjičeni su privedeni i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno im je zadržavanje najviše 48 sati zbog sumnje da su sudjelovali u izvršenju kaznenog djela teško ubojstvo.

Dosad su uhićene ukupno tri osobe koje policije povezuje s ubojstvom Đokićevih. Treći osumnjičeni je rođak obitelji koji je uhićen još u četvrtak.

Sprski su mediji ranije pisali kako je uhićeni rođak ubojstvo planirao mjesecima. Ubijenom je često prao automobil jer nije vjerovao radnicima autopranica zbog sefa koji je skrivao u svom vozilu. 

U selu Moravac živio je samo četiri kuće dalje od žrtava, a objavljene su i fotografije s rođendanske proslave ubijene djevojke na kojoj, uz obitelj, pozira i osumnjičeni. Istog dana kada je uhićen, rođak i članovi njegovi obitelji, uključujući i sada uhićenog sina, prošli su poligrafsko testiranje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene