Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tako to rade senatori

FOTO 'Skandal! Ulovili su me!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Senator iz Arizone John McCain dosađivao se tijekom ispitivanja Johna Kerryja i Chucka Hagela te je vrijeme kratio igrajući igrice na iPhoneu.

Američki senator i svojedobni republikanski kandidat za predsjednika SAD-a John McCain u protekle se dvije godine istaknuo kao jedan od najvećih zagovornika vojne intervencije u Siriji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UN-ovo izvješće potvrdilo U kemijskom napadu u Siriji korišten je sarin, evo kako on djeluje na ljude Slika nije dostupna Prihvaća ruski plan Asad osobno potvrdio: Imamo kemijsko oružje i predat ćemo ga

Kao član senatskog Odbora za vanjske poslove jučer je bio prisutan na ispitivanju državnog tajnika Johna Kerryja i ministra obrane Chucka Hagela, koji su iznosili argumente u prilog ograničenoj intervenciji, koju kao odgovor na navodni napad kemijskim oružjem u okolici Damaska zagovara predsjednik Barack Obama.

>> Rusija prema Siriji šalje raketnu krstaricu

No, višesatno mu je ispitivanje u jednom trenutku, kako se čini, postalo dosadno. Fotoreporteri su ga 'ulovili' kako na svom iPhoneu igra poker.

McCain je ubrzo na svom Twitter profilu ironično napisao: 'Skandal! Ulovili su me da igram igricu na iPhoneu tijekom trosatnog saslušanja u Senatu - najgori dio je da sam izgubio!'

Kasnije je u intervjuu za CNN dao nešto detaljnije i cinizmom prožeto pojašnjenje.

'Koliko god s velikom pozornošću obožavam slušati što moji kolege govore tijekom troipolsatnih sjednica, tu i tamo mi bude MALO dosadno. Najgore je da sam u igri izgubio tisuće i tisuće dolara', rekao je.

Inače, McCainova partija pokera nije jedini događaj koji je skrenuo pozornost s rasprave o Siriji. Jedan je novinar sa sobom u prostor za publiku doveo psa, a sjednica Odbora je u nekoliko navrata prekidana zbog glasnih povika proturatnih prosvjednika, koje su zaštitari redom micali van iz dvorane.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene