Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images

Supruga popularnog ukrajinskog glazbenika raskomadala je njegovo tijelo te je organe čuvala u hladnjaku.


Raskomadano tijelo ukrajinskog glazbenika poznatog pod imeno Andy Cartwright (30), pronađeno je u njegovom stanu u Sankt Petersburgu

Vezani članci Radmila Yusupova Radmila pokazala što može napraviti jezikom, vjerno je prati više od milijun ljudi Ukrajinska vojska Konačno mir? Postignut dogovor o primirju na istoku Ukrajine

Njegova 36-godišnja supruga Marina Kukhal je prema pisanju Daily Maila raskomadala tijelo, očistila organe u perlici te ih poprskala solju.

Tvrdi kako je njezin suprug umro od predoziranja te nije željela da to saznaju njegovi obožavatelji.

Detektivima je navodno priznala kako je sama raskomadala tijelo te je organe stavila u plastične vrećice i čuvala ih u hladnjaku.

Kako piše tabloid, udovi su odrezani gotovo kirurški, dijelovi tijela poprskani su solju, a Kuhla je koristila nož, čekić i ručnu pilu.

U stanu u kojem je pronađeno tijelo glazbenika živio je i njihov dvogodišnji sin.

Ruska policija pokrenula je istragu o smrti glazbene zvijezde čije je pravo ime Aleksandar Juško. Prijatelji mladog repera tvrde kako je Juško imao problema s alkoholom, ali da nije uzimao droge.

Odvjetnica udovice zanijekala je tvrdnje da je njezina klijentica dijelove tijela stavila u perilicu.

Lokalni mediji kako u tijelu glazbenika nisu pronađeni tragovi droga, dok je udovica izjavila kako je pokraj tijela pronašla iglu. Kazala je i kako je njen pokojni suprug tijekom pandemije postao ovisan o teškim drogama.