Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udovi kirurški odrezani

Jezivi zločin u Rusiji: Raskomadala tijelo supruga, organe oprala i nasolila pa ih čuvala u hladnjaku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supruga popularnog ukrajinskog glazbenika raskomadala je njegovo tijelo te je organe čuvala u hladnjaku.

Raskomadano tijelo ukrajinskog glazbenika poznatog pod imeno Andy Cartwright (30), pronađeno je u njegovom stanu u Sankt Petersburgu

Pročitajte i ovo Rusi uništili ukrajinski HIMARS Velika eksplozija VIDEO Prvi put od početka rata: Rusi silovitim napadom zadali težak udarac Ukrajincima Dmitrij Medvedev Karta izazvala nevjericu Medvedev šokirao, pogledajte kako je podijelio teritorij Europe: "Taj koncept mora zauvijek nestati"

Njegova 36-godišnja supruga Marina Kukhal je prema pisanju Daily Maila raskomadala tijelo, očistila organe u perlici te ih poprskala solju.

Tvrdi kako je njezin suprug umro od predoziranja te nije željela da to saznaju njegovi obožavatelji.

Detektivima je navodno priznala kako je sama raskomadala tijelo te je organe stavila u plastične vrećice i čuvala ih u hladnjaku.

Kako piše tabloid, udovi su odrezani gotovo kirurški, dijelovi tijela poprskani su solju, a Kuhla je koristila nož, čekić i ručnu pilu.

U stanu u kojem je pronađeno tijelo glazbenika živio je i njihov dvogodišnji sin.

Ruska policija pokrenula je istragu o smrti glazbene zvijezde čije je pravo ime Aleksandar Juško. Prijatelji mladog repera tvrde kako je Juško imao problema s alkoholom, ali da nije uzimao droge.

Odvjetnica udovice zanijekala je tvrdnje da je njezina klijentica dijelove tijela stavila u perilicu.

Lokalni mediji kako u tijelu glazbenika nisu pronađeni tragovi droga, dok je udovica izjavila kako je pokraj tijela pronašla iglu. Kazala je i kako je njen pokojni suprug tijekom pandemije postao ovisan o teškim drogama. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene