Jedna je osoba jučer ostala zarobljena pod građevinskim materijalom kada se u samom centru Londona u neposrednoj blizini sjedišta Scotland Yarda i britanskog Parlamenta urušio dio zgrade koja je bila u fazi obnove.


Ulicu Dean Farrar jučer je doslovce preplavio građevinski materijal, a ogromna je šteta nastala i na velikom broju automobila i motora koji su bili parkiranih u blizini. 

Vezani članci Britanska policija, ilustracija Strava u Londonu: U masovnoj tučnjavi nožem ubijeno dvoje tinejdžera, ljudi bezuspješno oživljavali dječaka Ruši se zgrada bivše tvornice Kamensko: Na tome mjestu niknut će luksuzni stanovi - 7 Ruši se Kamensko: Na mjestu uništene tvornice niknut će luksuzni stanovi

Dva gornja kata na zgradi s poslovnim prostorima doslovce su se raspala. Očevici kažu da je zvučalo poput eksplozije. 

"Bio sam u uredu koji se nalazi točno nasuprot kada sam čuo glasan prasak. Mislio sam da je bomba. Prava je sreća da nije bilo više ozlijeđenih", rekao je Surinder Purewal, zaposlenik policije. 

Muškarac, za kojeg se pretpostavlja da je Rumunj, ostao je zarobljen u ruševinama do kasnih noćnih sati, no njegovo je stanje sada stabilno. 

Točan uzrok urušavanja još se ne zna.