Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jedan mrtav i četvero ranjenih tinejdžera u pucnjavi u autobusu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati muškarac ukrcao se jučer u popodnevnim satima na autobus u južnom dijelu Chicaga i počeo pucati po putnicima. Ubio je jednog tinejdžera i ranio još četvero učenika.

"Napadač je ušao u autobus oko 15.15, ispalio nekoliko metaka, izašao iz autobusa i pobjegao", rekao je narednik Eugene Williams, no nije želio komentirati motiv pucnjave. 

Pročitajte i ovo Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom Slika nije dostupna Chicago kao ratna zona U pucnjavi na groblju ranili 14 ljudi: Otvorili vatru iz crnog automobila pa se razbježali, motiv se istražuje

Nepoznati je muškarac ranio 3 djevojke i 2 mladića, u dobi od 16 do 18 godina, koji su svi pohađali obližnju srednju školu.  Vozačica je zaustavila vozilo, a napadač je pobjegao. 

Troje ranjenih tinejdžera preveženo je u bolnicu Advocate Christ Medical Center u Oak Lawnu, gdje je i 16-godišnji dječak Blair Holt koji je bio ranjen u prsa i podlegao ozljedama. Dvije 16-godišnje djevojke su također u teškom stanju i zadržane su u bolnici.

Slučajnost ili ne, ali majka preminulog dječaka, Annette Holt je kapetanica Čikaške vatrogasne postojbe, a jedna od ranjenih djevojaka je također kćerka čikaškog vatrogasca, izvijestila je glasnogovornica vatrogasaca Eve Rodriguez. 

I policija vjeruje da žrtve nisu 'odabrane' slučajno, što će najvjerojatnije potvrditi i snimka sa sigurnosnih kamera u autobusu.

"Imamo dobre informacije i uvjereni smo da ćemo moći identificirati napadača", rekao je narednik Williams.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene