Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čamci i zrakoplovi na terenu

Nakon hitnog poziva u pomoć nestao turistički brod s 26 osoba, među njima i djeca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turistički brod s 26 putnika je potonuo u Japanu. Šest patrolnih čamaca i četiri zrakoplova tragaju za preživjelima.

Turistički brod s 26 ljudi, uključujući dvoje djece i dva člana posade, je potonuo u subotu u Japanu. Za njim se traga već sedam sati, priopćila je japanska obalna straža.

Pročitajte i ovo Nasukan brod u luci Raši Zbog vremenskih prilika Kod ulaza u luku Rašu nasukao se brod: Ministarstvo otkrilo u kakvom su stanju članovi posade Nosač zrakoplova Theodore Roosevelt Nakon novih prijetnji Što rade američki nosač zrakoplova, razarači i azijski ratni brodovi u spornom moru?

Kazu1 od 19 tona uputio je hitni poziv u pomoć u ranim poslijepodnevnim satima, rekavši da brod počinje tonuti. Putovao je u blizini zapadne obale poluotoka Shiretoko, na sjevernom otoku Hokkaido. Od tada nije bilo kontakta s broda, prenosi Sky news.

U njemu su bila 24 putnika, od kojih su dvoje djece i dva člana posade. Šest patrolnih čamaca i četiri zrakoplova poslano je na područje u potragu za preživjelima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PONOS FLOTE Rusko ministarstvo oglasilo se s novim informacijama o potonuloj krstarici Moskva, objavili i koliko je poginulih i nestalih

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jao... Ogromni su! Ne želite se naći u blizini kad divovski teretni brodovi dožive nezgode

Lokalni mediji navode da su se ribarski brodovi vratili u luku prije podneva zbog lošeg vremena.


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene