Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarac koji je prozvan australskim Fritzlom izjasnio se krivim za silovanje svoje kćeri tijekom 28 godina.


Svoju je kćer, sada 66-godišnjak, zatočio u obiteljskom domu i prijetio da će je ubiti ako ga nausti ili ga prijavi za zlostavljanje, piše Telegraph. Seksualno zlostavljanje počelo je u predgrađu Melbournea 1977. godine kada je njegova kćer imala 12 godina, a završilo 2005. nakon što ga je napokon prijavila policiji. Ovaj se slučaj uspoređuje sa slučajem Austrijanca Josefa Fritzla koji je svoju kćer silovao tijekom 24 godine i s njom imao sedmero djece.

Vezani članci Slika nije dostupna Šest godina kćer držao zatočenu i silovao Slika nije dostupna Fotografije 'britanskog Fritzla' i žrtava

>> 28 godina silovao kćer koja mu je rodila četvero djece

Muškarac, čiji identitet nije poznat iz pravnih razloga, s kćerkom ima četvero djece. Njegova supruga, majka zlostavljane djevojke, živjela je s njima u kući, ali tvrdi da nije znala za zlostavljanje. Tužitelji za zlostavljača traže između 22 i 25 godina zatvora, što je maksimalna kazna za incest u Australiji. Muškarac se na sudu izjasnio krivim za svih deset točaka optužnice, a izricanje presude očekuje se sljedeći mjesec.