Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preusda sljedeći mjesec

Izjasnio se krivim za silovanje kćeri tijekom 28 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac koji je prozvan australskim Fritzlom izjasnio se krivim za silovanje svoje kćeri tijekom 28 godina.

Svoju je kćer, sada 66-godišnjak, zatočio u obiteljskom domu i prijetio da će je ubiti ako ga nausti ili ga prijavi za zlostavljanje, piše Telegraph. Seksualno zlostavljanje počelo je u predgrađu Melbournea 1977. godine kada je njegova kćer imala 12 godina, a završilo 2005. nakon što ga je napokon prijavila policiji. Ovaj se slučaj uspoređuje sa slučajem Austrijanca Josefa Fritzla koji je svoju kćer silovao tijekom 24 godine i s njom imao sedmero djece.

Pročitajte i ovo Kuća horora u Poljskoj - 1 Cure novi stravični detalji Strahuju da bi moglo biti još mrtvih beba: Otac iz horor-kuće u Poljskoj odgovoran je za preranu smrt supruge? Kuća horora u Poljskoj - 2 nisu bili obična obitelj FOTO Ovo je kuća horora u kojoj su pronađene mrtve bebe: "Čulo se vrištanje djevojaka, policiji je prijavljeno da otac spava s kćerima"

>> 28 godina silovao kćer koja mu je rodila četvero djece

Muškarac, čiji identitet nije poznat iz pravnih razloga, s kćerkom ima četvero djece. Njegova supruga, majka zlostavljane djevojke, živjela je s njima u kući, ali tvrdi da nije znala za zlostavljanje. Tužitelji za zlostavljača traže između 22 i 25 godina zatvora, što je maksimalna kazna za incest u Australiji. Muškarac se na sudu izjasnio krivim za svih deset točaka optužnice, a izricanje presude očekuje se sljedeći mjesec.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene