Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Italija: Poginula 1 osoba, 110 ranjenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sudaru dvaju vlakova podzemne željeznice, u utorak ujutro u središtu Rima, poginula je jedna osoba, a 110 ih je ozlijeđeno, od kojih je pet u teškom stanju.

Rimska policija isključila je bilo kakvu mogućnost da je riječ o terorističkom napadu.

Pročitajte i ovo Željeznička nesreća u Indiji - 3 tisuću ozlijeđenih Jezivi prizori s mjesta najgore željezničke nesreće u Indiji u posljednja dva desetljeća, broj žrtava dosegnuo 261 Mario Grbešić "Vlakovi su sigurni" Frontalni sudar vlakova izbjegnut za dlaku: "Ljudski faktor teško je izbjeći kada se dogodi situacija kao što je ova"

Prema saznanjima hrvatskog Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, među ranjenima nema niti jednog hrvatskog hrvatskog državljanina.

Prema podacima policije poginula osoba je Alessandra Lisi (30), iz Frosinonea pokraj Rima.

Do sudara dvaju vlakova došlo je na liniji A rimske podzemne
željeznice, u 9,45 sati, pokraj postaje na Trgu Vittorio Emanuele II. Čini se da je do sudara došlo zbog problema s električnom energijom. Prvi vlak je stajao na postaji, a drugi je naletio na njega, srećom ipak ne velikom brzinom.

Odmah poslije sudara došlo je i do nestanka struje pa je u tunelu zavladala panika i strah prije svega zbog bojazni da je riječ o terorističkom činu.

Na mjesto nesreće stigli su spasitelji, policija, vatrogasci i
gradonačelnik Rima Walter Veltroni.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene