Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Interpol raspisao tjeralicu za Stankom Subotićem Canetom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija Srbije uhitila je osam osoba osumnjičenih za šverc cigareta, a traga za još šestoro osumnjičenih. Kao glavni organizator šverca s proračunom od 40 milijuna eura u razdoblju od tri godine osumnjičen je vlasnik Future Plus Stanko Subotić Cane za kojim je izdana Interpolova tjeralica.

Prema pisanju srbijanskih medija Cane se trenutačno najvjerojatnije nalazi u Crnoj Gori. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Srbijansko pravosuđe ogorčeno ruskim puštanjem Subotića iz pritvora Slika nije dostupna Beograd: Uhićen Stanko Subotić

Stanko Subotić Cane vlasnik je najveće distributerske mreže u Srbiji i jedan od najbogatijih tamošnjih tajkuna čije se bogatstvo procjenujuje na oko 650 milijuna dolara.

Osumnjičen je da je kao organizator kriminalne grupe od 1995. do 1997. godine preko svoje tvrtke MIA u Srbiju uvozio cigarete bez evidentiranja i potom ih prodavao na crnom tržištu. 

Policija je uhitila osam pripadnika te grupe među kojima su Miodrag Zavišić, bivši načelnik novosadske policije, zatim Milan Popivoda, bivši načelnik centra Državne sigurnosti u Novom Sadu, te pjevačica Ivana Olujić, osumnjičena za posredovanje u nelegalnoj distribuciji cigareta, piše Jutarnji list.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene