Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Indiji

Petorica muškaraca silovala trudnu djevojku i premlatili njezinog dečka, ona nakon zvjerskog napada spontano pobacila

Žena u Indiji, ilustracija (Foto: AFP)
Žena u Indiji, ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Trudnu djevojku brutalno su silovala petorica muškaraca u Banswari na zapadu Indije. Nakon silovanja, djevojka je spontano pobacila.

19-godišnjakinja bila je trudna osam tjedana kad su nju i njezina dečka napala trojica pijanih muškaraca. Ostala dvojica pridružila su im se naknadno i silovala djevojku.

Pročitajte i ovo Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Strašan zločin Objavljene prve fotografije uhićenih zbog brutalnog silovanja blogerice: "Prislonili su mi nož na vrat i rekli da će me ubiti" Travel blogeri Fernanda i Vincente Horor na putovanju Dramatična objava popularnih blogera: "Večeras su je grupno silovali, njih sedmorica, kurvini sinovi!"

Napadnuti par biciklima se vraćao s posla iz grada u obližnje selo, malo poslije 22 sata 13. srpnja. Trojica muškaraca na njih su nasrnula željeznim šipkama. Zaustavili su ih i poskidali ih s bicikala. Djevojku su odmah odvukli dalje, a mladića su premlatili, ukrali mu mobitel pa ga otjerali. On se vratio kući u obližnje selo i ubio se jer nije uspio zaštititi svoju djevojku. Pronađen je drugo jutro obješen na stablo.

Parbati Lal, policijski dužnosnik iz Banswarija, rekao je na sudu da su trojica pijanih muškaraca odvela djevojku na usamljeno mjesto i tamo je silovala. Trojica optuženih, imenovani kao Sunil, Vikas i Jitendra, odveli su djevojku nakon toga u selo u kojem je živio Sunil. Tamo su pozvali još dvojicu prijatelja, Naresha i Vijaya, da im se pridruže pa su je i oni silovali, piše Daily Mail.

Nakon nekoliko sati zlostavljanja i silovanja, djevojku su ostavili da leži uz cestu u 4 sata ujutro. Policija je uhitila Jitendru dok je istraživala samoubojstvo mladića. Jitendra je mobitel koji je ukrao mladiću dao svojoj supruzi pa je policija pronašla trag do njegove obiteljske kuće.

Na mobitelu je bilo zabilježeno više poziva prema trudnoj djevojci. Policajci su uz te podatke došli do djevojke koja se u bolnici liječila nakon spontanog pobačaja. Tek nakon što su je pronašli, podnijela je prijavu za silovanje i otmicu. Sva petorica silovatelja u utorak su se pojavila pred sucem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene