Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svih 40 godina braka Poljak Richard H. zagorčavao je supruzi život. Pio je i zlostavljao nju i djecu. No njegov posljednji naum prelazi sve granice - odlučio je otrovati ženu.


62-godišnjak je u njezin džem kojeg doručkuje svako jutro stavio otrovnu živu. 60-godišnja Wanda ništa nije slutila te ja kao i svako jutro namazala džem na kruh i pojela. No, nešto joj je bilo sumnjivo. Na dnu staklenke primijetila je crne komadiće nečega što nije mogla identificirati. Poslije joj je u posjet došao sin te mu je pokazala o čemu se radi.

Vezani članci Portugal, ilustracija Jedna od turistima najpoželjnijih europskih zemalja donijela je važnu odluku, ali njome Hrvati koji je žele posjetiti neće biti nimalo zadovoljni Pjotr Verzilov tijekom privođenja u Moskvi (Foto: Arhiva/AFP) Ruski aktivist protestne skupine Pussy Riot, žrtva mogućeg trovanja, izašao iz bolnice

Sinu je odmah palo na pamet da bi otac mogao imati svoje prste u tome. nagovorio je majku i oboje su otišli u bolnicu, a nazvao je i policiju. Ubrzo su, na iznenađenje svih otkrili da se radi o otrovnoj živi, no Wandi se srećom ništa nije dogodilo jer je sav otrov pao na dno staklenke. Wanda poručuje kako preko ovoga suprugu neće prijeći.

'Prije 15 godina je izgubio posao i od tada je pakao iako ni prije nije bilo puno bolje. Jako je puno pio i mlatio mene i djecu kad mu ne bih dala alkohol', ispričala je. Prije tri godine prijavila ga je policiji i osuđen je na tri godine zatvora, no pušten je i produžili su mu još dvije godine, ali uvjetno.