Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije uspio

Htio se riješiti žene pa joj u doručak stavio - živu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svih 40 godina braka Poljak Richard H. zagorčavao je supruzi život. Pio je i zlostavljao nju i djecu. No njegov posljednji naum prelazi sve granice - odlučio je otrovati ženu.

62-godišnjak je u njezin džem kojeg doručkuje svako jutro stavio otrovnu živu. 60-godišnja Wanda ništa nije slutila te ja kao i svako jutro namazala džem na kruh i pojela. No, nešto joj je bilo sumnjivo. Na dnu staklenke primijetila je crne komadiće nečega što nije mogla identificirati. Poslije joj je u posjet došao sin te mu je pokazala o čemu se radi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rat u Europi Poljska bijesni jer je Rusija povrijedila zračni prostor: Varšava traži objašnjenje Moskve Ilustracija Rat u Europi Rusija napala Kijev i Lavov, uzbuna u Poljskoj: ''Ruski projektil je ušao u naš zračni prostor, digli smo avione''

Sinu je odmah palo na pamet da bi otac mogao imati svoje prste u tome. nagovorio je majku i oboje su otišli u bolnicu, a nazvao je i policiju. Ubrzo su, na iznenađenje svih otkrili da se radi o otrovnoj živi, no Wandi se srećom ništa nije dogodilo jer je sav otrov pao na dno staklenke. Wanda poručuje kako preko ovoga suprugu neće prijeći.

'Prije 15 godina je izgubio posao i od tada je pakao iako ni prije nije bilo puno bolje. Jako je puno pio i mlatio mene i djecu kad mu ne bih dala alkohol', ispričala je. Prije tri godine prijavila ga je policiji i osuđen je na tri godine zatvora, no pušten je i produžili su mu još dvije godine, ali uvjetno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene