Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Chicagu

Horor u osnovnoj školi: Nepoznata osoba aktivirala "smrdljivu bombu", troje djece završilo u bolnici

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Troje djece otrovalo se nakon što je nepoznata osoba u osnovnoj školi u Chicagu aktivirala smrdljivu bombu.

Troje djece hitno je prevezeno u bolnicu u četvrtak nakon što je navodno "smrdljiva bomba" aktivirana u osnovnoj školi u Chicagu.

Jedan učenik je u teškom stanju. Još trinaest učenika i jednu odraslu osobu pregledali su bolničari na mjestu događaja, ali nisu trebali ići u bolnicu.

Više vozila hitne pomoći pojurilo je u osnovnu školu Fairfield nakon dojave da su učenici otrovani.

Još se ne zna tko je odgovoran za ispuštanje štetnog plina, za koji se pokazalo da je "smrdljiva bomba", uređaj namijenjen stvaranju neugodnog mirisa, piše Mirror.

"Smrdljive bombe" dostupni su proizvodi koji se koriste u različitim situacijama - od jednostavnih šala do toga da stvore neprijatne mirise prilikom vojnih operacija, a koristi ih i policija tijekom prosvjeda. One mogu biti opasne ako se koriste nekontrolirano i bez potrebnog znanja.

Pročitajte i ovo Trovanje djevojčica u Iranu u pet pokrajina Otrovano 2500 djevojčica: Krenula uhićenja, sumnja se da je u škole namjerno puštan plin

Vrsta kemikalija koje su konkretno ispuštene nije poznata.

Godine 2018. 16-godišnjak je uhićen u srednjoj školi Builth Wells u južnom Walesu nakon što je navodno postavio smrdljivu bombu u školi. Oko 500 djece evakuirano je iz škole nakon ispuštanja štetne tvari.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užasan prizor Strava na odmoru, majka pronašla djevojčicu mrtvu u krevetu: Nikome nije jasno što se dogodilo, obitelj tuži Airbnb

Pročitajte i ovo Bolnica Varaždin kod Varaždina Djevojčica se otrovala ugljikovim monoksidom u kupaonici: Istovremeno su radila dva kućanska uređaja

Lokalni mediji opisali su to kao smrdljivu bombu, a zgrada škole morala je ostati zatvorena dva dana.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene