Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bezobraznik jedan!

Haker razotkrio seksualne tajne 4 milijuna ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljeni su intimni podaci čak i o članovima koji su izbrisali svoje profile.

Razotkrivene su seksualne tajne gotovo četiri milijuna korisnika jedne od najvećih internet stranica za upoznavanje. Naime, spretni je haker provalio u bazu podataka Adult FriendFindera, a uspio se domaći i podataka članova koji su izbrisali svoje profile.

Informacije o članstvu, vrlo osobne prirode, odnose se na seksualnu orijentaciju, sklonosti kao i to jesu li u vezi ali traže seksualnu avanturu, a uz svaki profil ide naravno i fotografija, nerijetko erotska.

Pročitajte i ovo Ilustracija tjedno izvješće Stigli novi podaci: Objavljeno koliko je novozaraženih koronavirusom Vraćen dio usluga HAK-a - 1 Istraga i dalje traje HAK je odhakiran, ali problemima još nije kraj: ''Oni koji čekaju polaganje vozačkog ispita morat će još malo pričekati''

On je čovjek koji hakira telefone pomoću implantata pod kožom

Britanski Kanal 4 pratio je hakerov trag preko foruma na kojima je objavljivao informacije s imenima, email adresama, datumima rođenja, IP adresama, ukratko, svime. Stotine adresa pripadaju kompjuterima koji se nalaze u državnim tijelima ili pak vojsci, piše Independent.
Adult FriendFinder ima 64 milijuna članova širom svijeta.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene