Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sudi im se

Godinama živjeli besplatno u hotelu s 5 zvjezdica, a nitko nije primijetio: Otkriveno kako im je to uspjelo

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Bračni par i pas dvije su godine živjeli besplatno u hotelu. Bilo je dobro za njih dok je trajalo, no kao i svaka prijevara, i ova je razotkrivena.

Od sredine 2019. do 2021. bračni par i njihov pas živjeli su u jednom hotelu s pet zvjezdica u Njemačkoj, a da nisu platili nijedno noćenje.

 

Sada 60-godišnji suprug mora odgovarati pred okružnim sudom u Wiesbadenu za tešku prijevaru. Troškovi smještaja iznosili su ukupno 140.000 eura. Muškarac je platio prve račune od oko 5600 eura, nakon čega je ostavio otvorene sve ostale račune, piše Fenix magazin.

Zaposlenik hotela rekao je da se dugogodišnji gost često žalio na razne nedostatke. Navodno je u njegovoj sobi bilo žohara, orasi su bili pljesnivi, a optuženikova supruga pronašla je crva u salati. Osim toga, optuženi je tvrdio da boluje od raka i da se liječi u Wiesbadenu.

Pročitajte i ovo Ilustracija povrat poreza Dobro provjeravajte e-mailove: 34-godišnjak samo tako ostao bez više od 4000 eura

Muškarcu je ulazak u hotel zabranjen tek nakon što se promijenila uprava hotela, kada je otkriveno da u njemu žive besplatno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene