Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na popisu zabranjenih odjevnih predmeta našle su se i majice s navijačkim obilježjima ili uvredljivim natpisima i slikama.


Kratke hlačice, tajice i minice samo su neki od odjevnih predmeta čije će nošenje biti zabranjeno učenicima i učenicama gimnazije u Vranju u Srbiji, piše Telegraf.

Vezani članci Uska odjeća Odjeća ih stalno sputava i steže, pa je neprestano natežu i skidaju Slika nije dostupna Liječnici više ne moraju izdavati ispričnice učenicima u slučaju izostanka do 3 dana

Na popisu zabranjenih odjevnih predmeta su i japanke, obuća s previsokim potpeticama, kape, kapuljače, kačketi, majice na bretele, s predubokim dekolteom, te one koje ne pokrivaju trbuh i leđa.

Nepoželjni su i neispeglana i prljava odjeća, previše nakita te napadna šminka. Na popisu je i odjeća s navijačkim obilježjima te odjeća s uvredljivim natpisima ili slikama.

Cijene gore, odjeća dolje: Manekenka prosvjedovala gola

Pravilnik o odijevanju su prihvatili gimnazijalci, profesori i školska uprava, a članovi školskog odbora o njemu će se izjasniti početkom svibnja.

Ukupno je 14 stavki na popisu neprikladne i provokativne garderobe. Gimnazijalci su spremni nositi i školske uniforme ako gradska vlast osigura novac za njih.

Zgrozio je prizor iza Obame - Nije ga mogla prešutjeti!

Prosvjetni radnici i učenici zajedno su došli na ideju da usvoje pravilnik o odijevanju.

Učenici koji u školu dođu neprikladno odjeveni bit će poslani kući na presvlačenje te će dobiti neopravdani sat.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook