Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

George W. Bush (67), bivši predsjednik SAD-a, hospitaliziran je u Dallasu zbog začepljenja koronarne arterije.


Bivši američki predsjednik George W. Bush (67) hospitaliziran je u bolnici u Dallasu zbog začepljenja koronarne arterije. Prema priopćenju koje je danas objavio njegov ured, začepljenje je otkriveno tijekom redovitog godišnjeg liječničkog pregleda na koji je Bush otišao jučer.

>> Sve zbog jednog dječaka: Bivši američki predsjednik obrijao glavu

Vezani članci Liječnici uspješno razdvojili sijamske blizanke (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Liječnik iz tima otkrio detalje senzacionalne operacije razdvajanja sijamskih blizanki: "Istina je, u pripremi sam koristio i boce" Tim liječnika koji je na Rebru razdvojio sijamske blizanke (Foto: Pixsell,Tomislav Miletić) Uspjeh zagrebačkih liječnika: Otkrili kako je protekla povijesna operacija razdvajanja sijamskih blizanki

Tijekom jutra mu je ugrađen stent s ciljem odčepljenja arterije, a bivši se američki predsjednik uspješno oporavlja te je navodno u dobrom raspoloženju.

AP javlja da bi se kući trebao vratiti već sutra, a dan kasnije bi mogao nastaviti sa svojim uobičajenim aktivnostima.

U priopćenju njegova ureda stoji i zahvala svim liječnicima i drugim medicinskim djelatnicima koji su se pobrinuli za njega. Svim je Amerikancima poručio da ne izbjegavaju redovite liječničke preglede.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook