Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tijekom showa 'Podvale' koji se snimao pred publikom u Francuskoj, odjednom je buknuo požar. Otkriveno je kako su ga uzrokovala dva pripita muškarca jer su zaboravili ugasiti vatru s roštilja.


Požar je buknuo u utorak, na mjestu koje se koristilo kao parkiralište za gledatelje snimanja showa 'Podvale' u mjestu Noyal-Pontivy. Vidjevši svoje limene ljubimce u plamenu, panika se proširila među 1.500 gledatelja, piše The Local.

Vezani članci Vatrogasci, ilustracija Požar u Kupinečkom Kraljevcu: Zapalio se krov obiteljske kuće, dvije osobe ozlijeđene Zapalio se kontejner u Zagrebu (Foto: Čitatelj) - 2 Zapalio se kontejner pun otpada u Novom Zagrebu, vatra se proširila i na automobil

>> Blokirao mu izlaz pa mu napunio auto CEMENTOM!

Vozači su se u jednom trenutku sukobili s policijom dok su se pokušavali probiti do svojih automobila. 'Imali smo na umu samo jednu stvar, a to je bilo da zaštitimo živote ljudi', rekao je policijski kapetan Pascal Lhoutellier. Vatru je gasilo 40 vatrogasaca, ali nije bilo spasa za 64 vozila.

Otkriveno je kako su požar, koji je uzrokovao štetu u iznosu od nekoliko tisuća eura i koja je predstavljao veliki rizik za ljudske živote, prouzročila dva pripita muškarca, koja su odlučila roštiljati prije showa. 32-godišnjak i 37-godišnjak rekli su policiji da su mislili da su ugasili vatru s roštilja prije nego su krenuli gledati show.

Sada im prijeti kazna do dvije godine zatvora, a moraju platiti i štetu koju su uzrokovali.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook