Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ljutiti vozač Chryslera 300SS u ljutnji se dosjetio prilično originalne 'spačke' kako napakostiti vlasniku, odnosno, automobilu vlasnika koji mu je blokirao izlaz s parkirnog mjesta.


>> VIDEO Beba se igra sa zmijom u vodi, roditelji bezbrižno snimaju

Usred bijela dana, mladić iz Kazana u Rusiji, razbio je prozor auta koji mu je blokirao put i ubrzo se vratio s kamionom punim cementa spreman napuniti unutrašnjost auta kroz razbijeni prozor.

Vezani članci Kalendar sa slikama Vladimira Putna (Foto: Reuters) - 2 Svaki mjesec u novoj pozi! Pripremite mjesto na zidu, stigao je novi kalendar Vladimira Putina Oleg Sokolov odjeven kao Napoleon 2012. (Foto: AFP) Ugledni ruski povjesničar pijan pao u rijeku dok se pokušavao riješiti raskomadanog tijela ljubavnice i bivše studentice

Nije mu trebalo dugo da to i učini. Auto je bio pun betona u nekoliko trenutaka, a ovjes automobila se savio od težine cementa.

>> VIDEO Djeca ga zezala, a GORILA OVAKO UZVRATILA!

Nakon uspješno obavljene misije, mladić se nasmijan odvezao uz smijeh prijatelja. Cijela 'spačka' ga je stajala oko četiri i pol tisuće kuna, a vlasnik zacementiranog automobila zasada nije poznat.

Cijelu osvetu možete pogledati u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook