Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U kasnom stadiju karcinoma

Pacijent spasio život vozaču hitne pomoći!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pacijent u kasnom stadiju karcinoma spasio je život vozaču ambulantnog vozila koji je dobio srčani udar, preuzevši volan hitne pomoći i odvezavši ga u najbližu bolnicu, prenose francuski mediji.

Christian Nayet, 60-godišnji pacijent, ispričao je za novine Voix de Nord da je vozač koji ga je vozio na pregled u Lille imao srčani udar.

>>
VIDEO Pala u nesvijest na prugu metroa, spasio je policajac

'Rekao sam mu: daj mi ključeve, vjeruj mi! Moj život nije u opasnosti, ali tvoj jest', ispričao je Nayet. Također je kazao da je vozaču tijekom vožnje uspio dati sredstvo protiv zgrušavanja krvi. Jedino nije mogao pronaći sirenu, ali je upalio rotirajuća svijetla.

Prema riječima Frederica Alliennea, bolničara na hitnom odjelu bolnice u Lensu, da nije bilo Nayeta, vozač je mogao umrijeti. Sam Nayet je potom prebačen u bolnicu u Lilleu na dogovoreni pregled. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Ilustracija Zapad Afrike Prekinuli veze s Francuskom, primili ruske instruktore: ''Ovdje smo kako bismo uvježbavali vojsku'' Ilustracija Bizarna zabuna Bolničko osoblje otpuštenu pacijenticu (83) na morfiju odvelo u pogrešnu kuću: "Apsolutno je šokantno pomisliti da se ovo dogodilo"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene