Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upozoravaju na tragediju

FOTO Dirljive poruke Palestinaca...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napad Izraela na Pojas Gaze odnio je stotine i stotine nedužnih žrtava, no jedna i druga strana se slažu da je gubitak života civila u toj ofenzivi tragedija.

Nekoliko Palestinaca pronašlo je način kako žalovati za ubijenim civilima i to na vrlo jedinstven način. Fotografije eksplozija postale su im sredstvo slanja poruka o borbi za slobodu i stradanjima u Pojasu Gaze.

Pročitajte i ovo Pojas Gaze teška humanitarna situacija "Potpuni kaos i nasilje": Blokiran zahtjev za prekidom vatre, traje žestoko bombardiranje Gaze Ilustracija eskalacija sukoba Izrael napao pogranično područje s Libanonom, Hezbolah raketirao izraelske snage

Dim i vatra eksplozija izraelskih bombi i granata tako su poprimili nove oblike, neki od kojih su doista vrlo snažnih emocija. Pogledajte fotogaleriju.

Vijeće sigurnosti za hitan prekid vatre u Gazi

Podsjetimo, od početka sukoba u Gazi ubijeno je 1.030 Palestinaca, prema palestinskim izvorima. Većina su civili, tek svaki četvrti je borac, navodi UN. Izraelska vojska, koja je počela 17. srpnja i kopnenu ofenzivu, izgubila je 43 svoja vojnika i troje civila koji su ubijeni palestinskim raketama ispaljenima s Gaze. (Hina/D.B.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene