Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponovno se slikali

FOTO Ispravljena nepravda koja je rastužila svijet!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotografija učenika Milesa s razrednim kolegama koja je prošli tjedan podigla buru u javnosti, ponovno je snimljena. Ovoga puta Miles sjedi na klupi pokraj svojih kolega.

Fotografija razreda sedmogodišnjeg Milesa Ambridgea, koji boluje od mišićne atrofije, prošli je tjedan uzburkala javnost jer je on sjedio u kolicima odvojeno od svojih kolega, piše The Province.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi Dojava iz škole - 2 Dojava škole Dječak prijetio učenicima u školi: Policija mu u kući pronašla oružje

Razredna je fotografija snimljena ponovno, a ovog je puta Miles sjedio na klupi s ostalim učenicima, objavi je Provice. 'Bio je jako sretan kad je razred ponovo išao na slikanje. Nije ni svjestan što se događalo, on samo želi biti dio društva', rekla je njegova majka Anne.

>> FOTOGRAFIJA koja je jednoj majci slomila srce...

Milesu je spinalna mišićna atrofija dijagnosticirana dok je bio star 13 mjeseci i nikada nije stao na noge.

Na prvoj fotografiji vidi se kako sedmogodišnji Miles sjedi u invalidskim kolicima, smije se i naginje lijevo gdje su poredani svi ostali učenici (njih 22) iz razreda. 'Odsječen je od cijelog razreda, a očajnički želi biti dio društva', rekla je njegova majka koju je fotografija jako rastužila.

Majka, Anne Belanger, potužila se kompaniji Lifetouch Canada čiji je fotograf slikao spornu fotografiju te je nakon toga postavila na Facebook.

Lifetouch nakon toga je povukao sliku na kojoj Miles sjedi blizu svojih prijatelja i priznao kako je kompozicija slike u potpunosti promašena. 'Ovo će biti poučno iskustvo za našeg fotografa' rekao je Lifetouch manager Dean Cochrane.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene