Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad u Egiptu

Naoružani napadači pucali u luksuznom hotelu, ranjeni turisti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U popularnom egipatskom luksuznom hotelu naoružani napadači, koji su navodno stigli s mora, pucali su po gostima, pri čemu je ranjeno nekoliko stranih turista.

Tri naoružana napadača upali su u hotel Bella Vista, na Crvenom moru u gradu Hurghada, u jednom od najpopularnijih turističkih odredišta u Egiptu, javljaju strani mediji. 

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Ilustracija Priopćila policija Nasilnik s Rive koji je napao dvije žene dobio kaznenu prijavu

Izvješća koja stižu s mjesta događaja još uvijek su vrlo različita, a službene informacije su šture.

Tako neki strani mediji pišu da su u napadu izbodena dva turista iz Švedske, dok drugi javljaju kako su ozlijeđeni turisti iz Danske i Njemačke.  Nije poznato kolika je težina njihovih ozljeda.

Prema riječima, glasnogovornika egipatskog ministarstva zdravstva u napadu su ozlijeđena najmanje dva turista iz Švedske. Ranjeni su nožem.

Prema izvješćima, koja se pozivaju na egipatsku državnu televiziju, jedan je od napadača ubijen, a jedan ozlijeđen.

Na Twitteru kruže, za sada nepotvrđene informacije, prema kojima su napadači nosili zastave Islamske države, a imali su i eksploziv.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene