Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

Barem tako tvrdi

Duha koji tumara bolnicom vidio je još 1978.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Duh koji britanskom bolnicom NHS ('Royal') tumara u crnom ogrtaču prvi je put viđen 1978. godine, otkrio je 82-godišnji Gerry Phillips koji da je ondje vidio kada je bio u posjeti bolesnoj majci.

Gerry se prisjeća kada je stao uplašen na smrt nakon što je vidio duha, pište The Sun. 'To je bilo najstrašnija stvar koja mi se ikada dogodila. Znam što sam vidio te noći i to nije bio plod moje mašte. Bio je zaogrnut u crno i nosio je svijeću. Vjerujem da se duhovi na Zemlji zadrže još godinama i uvjeren sam da je isti onaj kojeg sam vidio 1978. onaj koji sada plaši osoblje', rekao je Gerry.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Upitne doživotne otpremnine Zbog stečaja Royala oko 4000 ljudi ostaje bez mirovine? Slika nije dostupna Sever opovrgava špekulacije Pregovori o ZOR-u: Nema suglasnosti oko otkaza kod malog poslodavca

Šefovi bolnice u Derbyju zaposlenicima su poslali e-mail u kojem ih obavještavaju o duhu te napominju da će učinti sve da ga uklone, čak su pozvali egzorcista. Jedna zaposlenica koja je vidjela duha toliko se uplašila da je otišla na bolovanje. 'Stara je bolnica imala toranj i kada smo dolazili svi smo vidjeli tamnu figuru koja prolazi pokraj prozora i nosi svijeću', rekao je Gerry koji je tada bio u posjetu majci koja se ondje nalazila zbog srčang udara.

>> 'Duh' ometa rad britanske bolnice

Bolnica je dobila odobrenje od biskupa da pristupi egzorcizmu kojeg će napraviti kvalificirani svećenik. 'Mislim da će se egzorcizam obaviti sljedeći tjedan. Svi koji su zainteresirani mogu mu prisustvovati', rekao je neimenovani izvor iz bolnice. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene