Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šefovi zovu egzorcista

'Duh' ometa rad britanske bolnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaposlenike bolnice 'Royal' u Derbyju plaši duh. Nakon nekoliko pritužbi, njihovi nadređeni situaciju su shvatili ozbiljno te zatražili odobrenje za egzorcizam kako bi se 'rješili' duha.

Upravni odbor bolnice pozvao je egzorcista nakon što su se potreseni radnici žalili da ih plaši duh, odjeven u crni plašt koji uhodi zaposlenike na odjelima i hodnicima. Uplašene zaposlenike njihovi su šefovi brifirali o zastrašujućim šetnjama putem e-maila, piše The Sun. 'Nisam sigurna koliko vas zna da su neki članovi našeg osoblja prijavili da su vidjeli duha. Ja to shvaćam ozbiljno jer ne želim da se osoblje osjeća nesigurno na svom radnom mjestu. Ne želim nikoga plašiti više nego je to potrebno, ali mislim da je najbolje da ste svi svjesni situacije i onoga što činimo vezano za nju. Razgovarala sam s kapelanom i on će organizirati da netko iz katedrale napravi egzorcizam', napisala je menadžerica bolnice Debbie Butler, a egorcist se očekuje u roku nekoliko dana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prijetio i policajcima Egzorcist ubio rođakinju 'da iz nje istjera demone'! Slika nije dostupna Mračna strana Irana Uhićen Ahmadinedžadov osobni 'hvatač duhova'

'Tijekom proteklih tjedana osoblje je duha vidjelo nekoliko desetaka puta i uplašeni su. Nekoliko ih je vidjelo figuru muškarca koji je ogrnut crnim ogrtačem od glave do stopala te da tumara sobama i kroz zidove, osobito u odjelima u blizini mrtvačnice. Situacija je toliko utjecala na moral zaposlenika da su šefovi odlučili da moraju reagirati', rekao je jedan od zaposlenika. Egzorcizam u Britaniji prvo mora odobriti biskup.

Stručnjaci kažu kako bi duh mogao biti rimski vojnik ubijen na mjestu gdje se sada nalazi bolnica izgrađena 1920. godine. Gradska služba za razvoj grada ignorirala je prosvjede i zatrpala dio jedne stare britanske ceste. 'Postoji nekoliko mjesta na kojima se viđaju duhovi na području te ceste', rekla je Ian Wilce, osnivač društva za paranormalne aktivnosti. Glasnogovornik bolnice 'Royal' kaže kako ozbiljno shvaćaju pritužbe zaposlenika i kako će poduzeti sve da riješe problem.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene