Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Drvar: Učenik izvadio nož da zakolje profesora!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ravnatelj Srednje škole prijavio je drvarskoj policiji kako je 16-godišnji učenik B. Š. profesoru matematike Branku Vidoviću nožem prijetio da će ga zaklati ako mu ne dade dvojku.

Profesor im je potvrdio nemili događaj te je u poslijepodnevnim satima u policijske prostorije s ocem došao B. Š. i sve priznao. Potom je pušten kući, piše Pincom.info. 

Pročitajte i ovo Nasilje u školi tučnjava profesora i učenika VIDEO Za Dnevnik Nove TV svoju stranu priče iznijeli su učenici koji su stali u obranu uhićenog profesora: "Učestalo je provocirao, spominjao mu suprugu..." Nasilje u školi, ilustracija Dobio otkaz Uhićen profesor koji se potukao s učenicima, dio djece ga brani: Fuchs tvrdi da je bio pijan

Nož je izvukao pred šokiranim učenicima i zaprijetio profesoru, koji mu je morao zaključiti pozitivnu ocjenu. Kako navode u MUP-u Herceg-bosanske županije, razmatra se podnošenje prijave povezane uz kazneno djelo sprečavanja službene osobe u obavljanju dužnosti. Uz policiju, istragu vodi dežurni županijski tužitelj Mladen Stojanović.

Samo dan prije u Kaknju je 16-godišnjakinja, također učenica drugog razreda, pokušala počiniti samoubojstvo ustrijelivši se u trbuh.

Zbog teških ozljeda, opasnih za život, djevojka je vozilom Hitne pomoći prevezena na Urgentni odjel Županijske bolnice Zenica i liječnici se još bore za njezin život.

Prema prvim neslužbenim informacijama, djevojka je navodno zbog loših ocjena uzela pištolj, vlasništvo njezina oca, i pokušala se ubiti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene