Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U nesreći je najgore prošao 16-godišnji putnik koji se nalazi u kritičnom stanju.


Turist Shawn Winrich zabilježio je u četvrtak nadomak Pearl Harbora pad helikoptera u kojemu se nalazilo petero ljudi.

Vezani članci Policija na očevidu, Ilustracija Teška prometna nesreća u Obrežu Zelinskom: Poginula jedna osoba, dvije ozlijeđene Rijeka Merced u kojoj su pronađene otrovne alge Roditelji, djevojčica (1) i pas pronađeni mrtvi na pješačkoj stazi: Je li za misterioznu smrt kriva otrovna alga ili udar groma?

Koliko je u ovome trenutku poznato, u padu je najgore prošao 16-godišnji mladić koji se nalazi u kritičnome stanju, dok su se ostali sudionici nesreće, uključujući i pilota, iz zrakoplova izvukli bez težih posljedica.

Što je pošlo po zlu u privatnome helikopteru The Bell 206 još uvijek nije jasno, snimka otkriva tek toliko da je iznenada počeo gubiti visinu nakon čega je završio u vodi.

Pilotima je pozlilo? Spasite živote, naučite kako spustiti Boeing 737

Troje je putnika, prenosi ABC, istoga trenutka iz njega izašlo i počelo plivati prema obali, dok su se slučajni svjedoci nesreće odmah pobacali u vodu kako bi pomogli ostalima.

Upravo su oni naposljetku sa stražnjeg sjedala pomoću noža i oslobodili 16-godišnjeg mladića, kojemu je odmah pružena prva pomoć. 

U četvrak navečer su na mjesto nesreće stigli i pripadnici Savezne uprava za civilno zrakoplovstvo koji će pokušati otkriti što je bio uzrok padu, a priči vrijedi dodati i informaciju da je do teške zrakoplovne nesreće u Oahuu došlo i u siječnju. 

Tada je, uslijed pada dva vojna helikoptera tijekom noćne vježbe, poginulo 12 američkih marinaca.