Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Grčka državna televizija javlja kako su u incident na brodu uključeni ilegalni migranti. Brod je plovio prema Rijeci.


Brod s više stotina putnika u blizini otoka Krka poslao je poziv u pomoć, navodno zbog naoružanih osoba na brodu, prenosi Daily Mail grčke medije. Prema nekim izvješćima brod koji se trenutno nalazi kod obale Krfa prevozi 700 putnika, dok dio medija javlja kako je na njemu 400 ljudi.

Vezani članci Vili Beroš o koronavirusu Čekaju se rezultati testiranja za više osoba, ministar Beroš potvrdio da je zaraženi mladić stabilno, ali...: "Čujem da njegova djevojka također ima znakove" Vili Beroš Ministar Beroš sa sastanka u Italiji poručio: ''Zatvaranje granica zasad ne dolazi u obzir''

Grčka državna televizija javlja kako su u incident na brodu uključeni ilegalni migranti.

'Dvojica Hrvata koji su putovali talijanskim trajektom spašeni su'

Inače, riječ je o moldavskom teretnom brodu pod nazivom Blue Sky koji se u trenutku slanja pomoći kretao prema hrvatskoj luci. Putovao je u Rijeku kada je napravio oštar zaokret i promijenio kurs prema Italiji.

Grčke vlasti poslali su helikoptere na mjesto događaja kako bi pokušali pomoći brodu. Tamošnji dužnosnici potvrdili su zaprimanje poziva u pomoć, ali dodatne pojedinosti o poruci nisu iznosili, javlja Reuters.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook