Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Burno u Srbiji

Privođenja diljem Srbije: Djevojka na TikToku ismijavala masakr, trojac objavio fotografije oružja koje će "ponijeti u školu"

Srbijanska policija
Srbijanska policija Foto: Tom Dubravac/Cropix
Srbijanski MUP uhitio je trojicu maloljetnika koja su objavljivala prijeteće poruke i fotografije oružja koje će ponijeti u školu. Jedna je djevojka ismijavala krvavi pir na TikToku.

Pripadnici MUP-a priveli su na informativni razgovor maloljetnu djevojku koja se snimala na TikToku, ismijavala masakr koji se dogodio na Vračaru i veličala K.K. koji je ubio devetero ljudi.

S obzirom na to da se radi o maloljetnoj osobi, protiv roditelja će biti podnesena odgovarajuća prijava, potvrđeno je za Novu.rs iz srbijanskog MUP-a.

Na videu se vidi maloljetna djevojka koja je uključila snimanje uživo na TikToku i pred stotinama obožavatelja podržala krvavi pir u školi na Vračaru. Hvalila je K. K., ismijavala žrtve masakra, a potom napravila fan-stranicu s njegovom slikom koja stoji u opisu njezina profila na Instagramu.

Pročitajte i ovo Poruke pred školom u Beogradu - 10 Bez imalo kajanja "Žao mi je što nisam ubio sve s popisa. Uživao sam dok sam slušao krikove": Iskaz dječaka koji je izvršio masakr ledi krv u žilama

Pripadnici MUP-a u Novom Sadu uhitili su trojicu učenika srednje škole, u dobi od 15 i 16 godina, zbog sumnje da su na društvenim mrežama objavljivali prijeteće poruke i fotografije oružja koje će navodno ponijeti u školu.

Pretragom stana jednog od njih policija je pronašla repliku automatske puške, piše Nova rs.

Osumnjičeni maloljetnici iz Novog Sada, Beočina i Temerina privedeni su nadležnom sucu Višeg suda u Novom Sadu, koji je trojcu odredio pritvor.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene