Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tragedija u Punjabu

Djevojčica (10) umrla nakon što je pojela tortu na svojem rođendanu: "Rekla je da je jako žedna. Tijelo je bilo sve hladnije"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Desetogodišnja djevojčica umrla je nakon što se otrovala tortom na proslavi svojeg rođendana.

Djevojčica Manvi (10) preminula je u indijskoj državi Punjab nakon što je pojela tortu na svom rođendanu. Obitelj djevojčice također se razboljela, no svi su preživjeli trovanje tortom koja je naručena putem interneta iz jedne lokalne pekarnice.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić potraga za djevojčicom Policijska načelnica otkrila nove detalje i koga je prvo zatekla na mjestu Dankina nestanka

Na društvenim mrežama objavljen je video sretne Manvi kako jede svoju rođendansku tortu samo nekoliko sati prije nego što je preminula. Prema riječima njezinog djeda svi su se počeli osjećati loše oko 22 sata 24. ožujka, piše Business Today.

Prvo je počela povraćati mlađa Manvina sestra. Manvi je pak krenula izlaziti pjena na usta, a oko 2 sata ujutro zatražila je vode i rekla da osjeća veliku žeđ. Nakon toga otišla je spavati. Kada ju je obitelj provjerila oko 4 sata ujutro otkrili su da je djevojčica u jako lošem stanju, tijelo joj je postajalo sve hladnije. Prebačena je u bolnicu. Unatoč medicinskoj intervenciji, uključujući potporu kisikom, nisu je uspjeli spasiti. Liječnici su rekli da je mlađa sestra vjerojatno preživjela jer je povraćala. 

Pročitajte i ovo Potraga za nestalom djevojčicom Dankom - 3 Za Dnevnik Nove TV Sigurnosni stručnjak o istrazi nestale djevojčice Danke: "Majka će morati objasniti zašto je to napravila"

Vlasti su nakon ovog slučaja zatvorile pekarnicu iz koje je naručena torta.

Čekaju se i rezultati obdukcije mrtve djevojčice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene