Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Invazija

Divovski štakori nasrnuli na svaki kutak kuća, evakuirano 12 obitelji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prestravljena Jodi Scanlan (22) iz Somerseta rekla je kako je 'gamad opustošila svaki dio njenog i domova njenih susjeda'.

Čak 12 obitelji evakuirano je iz njihovih domova nakon što su štakori preuzeli svaki kutak i svaku pukotinu, piše Mirror.

Pročitajte i ovo Ilustracija, djeca u školi Izlila se voda Evakuacija osnovne škole u Novom Zagrebu: Djeca bježala kroz prozore Otkrivena velika mina u lošinjskom akvatoriju: Opsežna akcija u tijeku - 2 uklanjanje opasnosti FOTO Pogledajte kako izgleda velika mina kod hrvatskog otoka: Evakuirali stanovnike, akcija u tijeku

Prestravljena Jodi Scanlan (22) iz Somerseta rekla je kako je 'gamad opustošila svaki dio njenog i domova njenih susjeda'. Mogli su se čuti kroz zidove. Znali su je 'pozdravljati' kad bi otvorila kuhinjski ormar. Obzirom da su uništili i cijevi u domu je ostala bez tekuće vode.

Situacija je postala toliko loša da je osoblje za održavanje odbijalo iz strahaod napada ulaziti u njezin dom. Udruga koja je vlasnik domova učinila je malo ili ništa da riješi situaciju, iako ih je o svemu obavijestila prije pet godina, tvrdi ova majka dvoje djece.

Invazija štetočina u Osijeku: Tisuće štakora šeću ulicama

Bez struje je ostajala svakih 20 minuta jer su štakori izgrizli i žice. 'Imam bebu od 22 mjeseca, a morala sam je odgajati u toj kući jer nisam imala izvora', kaže. Nakon pet dugih godina borbe situacija je kulminirala krajem rujna ove godine. Štakori su progrizli vodovodne cijeli i voda je curila kroz strop.

U konačnici obitelji su preseljene. Provest će se temeljit i učinkovit postupak koji bi trebao iskorijeniti problem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene