Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opreza nikad dovoljno

ŽIVOT JOJ SE PROMIJENIO PREKO NOĆI 'Od mene su napravili najomraženiju majku na svijetu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U roku nekoliko sati od objave fotografije na vrata joj je pokucala socijalna služba.

Courtney Stewart, mlada majka dvogodišnjeg Caleba, tvrdi kako je preko noći postala najomraženija majka na svijetu. Naime, maleni Caleb je dječačić s Down sindromom te je prošli tjedan, igrajući se, zavukao u perilicu rublja koja je bila isključena iz struje te za sobom povukao vrata.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Slika nije dostupna Potres u Turskoj Čudo nakon gotovo dva mjeseca! Pronađena mama bebe koja je bila zatrpana ispod ruševina

Njegova majka je to fotografirala te postavila na društvenu mrežu kako bi pokazala nestašluk svog dvogodišnjaka. Fotografiju možete pogledati OVDJE.

NEUGODNO IZNENAĐENJE U HITNOJ NA PAGU 'Pedijatar je za mog autističnog dječaka pitao: Tko bu njega piknul?'

Netko od 'prijatelja' na društvenoj mreži ju je prijavio policije te su joj ubrzo na vrata pokucali policija i socijalna služba. Ni policija ni socijalna nisu zabilježili nikakve tragove neadekvatnog odgoja djeteta.

Ipak, Courtney, njen partner, Caleb i njegova 6-mjesečna sestrica morali su pobjeći od kuće zbog prijetnji koje su im stizale.

'Napravili su i okrutnu stranicu na Facebooku na kojoj me demoniziraju jer imam dijete s posebnim potrebama. Od mene su napravili najomraženiju majku na svijetu. Nikada nisam toliko plakala', kaže 21-godišnja Courtney. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene