Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pridružili se prosvjedu

VIDEO Pogledajte kako su tisuće prešle iz Azije u Europu zbog prosvjeda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Spektakularne snimke i fotografije nekoliko desetaka tisuća ljudi koji koračaju iz Azije u Europu obišle su svijet u rekordnom roku.

Deseci tisuća stanovnika azijskog dijela Istanbula danas je pješice prešlo most preko Bospora kako bi se pridružili masovnim prosvjedima koji i dalje traju u ovom gradu te koji su se proširili i na ostale turske gradove kao što su Ankara i Izmir.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Reakcija na rezultate Nikola Grmoja održao govor: "Vrijeme Mosta tek dolazi!" Spašavanje žene koja kamionom visi s mosta Uspješno spašena VIDEO Nakon ovoga može slaviti novi rođendan: Kamionom probila zaštitnu ogradu mosta i ostala visjeti na više od 20 metara

Fotografije i snimke povorke koja korača prometnim trakama mosta obišle su svijet u rekordnom roku.

>> VIDEO Istanbul danas: Kaos, barikade, suzavac i vodeni topovi!

Prosvjedi u Turskoj traju već treći dan, a započeli su kao mirni skupovi u parku koji su vlasti htjele srušiti kako bi na njegovom mjestu sagradili shopping centar, no uskoro su se pretvorili u nešto puno veće. Prosvjed je eskalirao kada je policija suzavcem i vodenim topovima pokušala rastjerati prosvjednike.

Skupovi potpore održavaju se u velikim gradovima diljem svijeta - Kopenhagenu, Londonu, Londonu, Los Angelesu, Veneciji...

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene