Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vojna intervencija

Burne reakcije na američke prijetnje s vojnom intervencijom u Siriji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjetska javnost bruji o američkoj prijetnji da će na upotrebu kemijskog oružja u Siriji odgovoriti vojnom intervencijom!

Sirijske vlasti poručuju da bi intervencija proširila nasilje na regiju, a Rusija upozorava da eventualnu vojnu akciju može odobriti samo Vijeće sigurnosti UN-a. Analitičare pak zabrinjava što se američka politika nedovoljno bavi zaštitom sirijskih civila.

Pročitajte i ovo Policija Malmö Prioritetna meta Strah se širi europskim gradom: "Prijeti se terorističkim napadima, supruga sa kćeri odlazi iz grada" Policija Sjeverne Irske, ilustracija Brutalan napad u Sj. Irskoj Mladića pribili čavlima na ogradu: Policija objavila detalje

>> Nakon 27 godina oslobođen sirijski zatvorenik iz Izraela

'Nije mi draga predsjednikova prijetnja. Ona šalje jasnu poruku Sirijcima da će upotreba, ali i prijetnja upotrebom kemijskog oružja izazvati vojnu intervenciju. No, isto tako im poručuje da intervencije zbog drugih zločina neće biti, iako su genocid i masovna ubojstva u Siriji možda i većih razmjera od onih u Srebrenici', rekao je Robert Satloff, politički analitičar.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene