Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stručnjaci tvrde - nije prijevara

Kristalno jasna fotografija duha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotografiju duha uslikao je jedan izletnik u močvarnom području sjevernog Yorkshirea, u Engleskoj, a stručnjaci tvrde kako slika jezovite figure nije namještaljka.

Britanac Colin Foster zapravo je želio uslikati zimski pejzaž. Nije primijetio ništa neobično sve dok se nije vratio kući i nanovo pregledao fotografije. 'Djevojka i ja gledali smo slike sve dok me ona nije primila za ruku i rekla da stanem', prisjeća se Colin.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZARAZIO 11 LJUDI Britanac je prvi superširitelj koronavirusa: Dobio ga u Singapuru pa otišao u Francusku na skijanje Douglas C. osumnjičen za ubojstvo na Zrću doveden na sud (Foto: Pixell) Britanac u pritvoru DORH objavio šokantne detalje zločina na Zrću: "U jutarnjim satima u Novalji ispred noćnog kluba..."

>> VIDEO: Dječak mobitelom snimio duha

'Insistirala je da zumiram jednu fotografiju. U početku nisam primijetio ništa neobično no kada smo je povećali ostali smo otvorenih usta. Tijekom fotografiranja, osjećao sam kao da me netko promatra, no to sam pripisao zabačenom mjestu na kojem sam se nalazio', dodaje.

Stručnjaci su također bili iznenađeni ovom fotografijom. 'Provjerio sam je li slika vjerodostojna, no nisam primijetio naznake manipuliranja', kaže tv medij Craig Hamilton-Parker. Nick Thurston iz Britanske udruge za paranormalno dodaje: 'Fotografija je kristalno čista, te jasno ukazuje na manifestaciju ljudske figure. To je jedna od onih slika koje vam oduzimaju dah. No, očito je da treba dublje proučavanje, jer danas je lako obmanuti ljude uz pomoć modernih kompjuterskih programa.'

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene