Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

najodvažniji kupači

Tradicija diljem svijeta: Oni slave Božić kupanjem u hladnom moru i rijekama

Aktualno Galerija Božićni plivači - 1 Božićni plivači - 1 Foto: DNEVNIK.hr Božićni plivači - 2 Božićni plivači - 2 Foto: DNEVNIK.hr Božićni plivači - 3 Božićni plivači - 3 Foto: DNEVNIK.hr Božićni plivači - 4 Božićni plivači - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Božićni plivači - 5 Galerija 1/5 >>
Netko u kafiću, a netko Božić slavi kupanjem u hladnim jezerima i rijekama.

Netko u kafiću, a netko Božić slavi kupanjem u hladnim jezerima i rijekama. U Londonu je mnoštvo ljudi hrabro skočilo u jezero Serpentin u Hyde parku. Otplivali su dionicu od stotinu metara u sklopu natjecanja nazvanog Petar Pan.

Pročitajte i ovo Ilustracija Krvav Božić 14-godišnjak ubio sestru jer su se posvađali oko božićnih poklona: Njezina je beba sve gledala u kolicima Ilustracija Uz smijeh i kekse Božić dočekali u pokvarenom busu, pomoć stigla bez ključne stvari: "Ipak su nam se smilovali..."

U Berlinu su kupači nosili kape Djeda Mraza, ali nisu ih puno zagrijale u jezeru s temperaturom od oko 3 stupnja iznad nule.

Dio jezera čak je bio i zaleđen, ali to im nije smetalo.

Kupalo se i u Zadru. Nekoliko hrabrih kupača skakalo je u more na plaži Kolovare. Temperatura mora nije prelazila 13 stupnjeva. 

A skupina mladih Bračana drugu godinu zaredom odlučila je obilježiti Božić nečim originalnim. Da se tradicija ne prekine, njih šestorica Supetrana odlučili ponoviti prošlogodišnje zimsko - božićno kupanje, donosi Dalmacija danas.

 

Ukupno su šestorica mladića skočila s mula, a sve su snimali brojni Supetrani s obale. Temperatura mora bila je oko 14 stupnjeva Celzijusa.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene