Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tijekom akcije je obavljena pretraga 60 lokacija i uhićeno je 40 osoba pod sumnjom da su počinili kaznena djela protiv ustavnog poretka i sigurnosti Kosova.


Policija Kosova uhitila je 40 osoba osumnjičenih da su ratovali u Siriji i Iraku u postrojbama Islamske države i Al Nusra, koje su proglašene terorističkim organizacijama, javljaju mediji pozivajući se na policijsko priopćenje.

ISIS velikom brzinom u svoje redove novači mlade sunite

Vezani članci Ilustracija ''Ti si đubre i smrad, treba te ubiti'': Kći urlala na oca nakon što joj je odbijena kreditna kartica koju joj je posudio Ilustracija Kakva pogreška! Odbili policajcima dati besplatne hamburgere, pa završili u zatvoru: ''Nije to prvi put''

'Tijekom akcije je obavljena pretraga 60 lokacija i uhićeno je 40 osoba pod sumnjom da su počinili kaznena djela protiv ustavnog poretka i sigurnosti Kosova' navodi se u priopćenju kosovske policije u kojemu se dodaje kako je policijska akcija poduzeta u koordinaciji s Državnim odvjetništvom Kosova 'zbog opasnosti i značaja za nacionalnu sigurnost i zaštitu ustavnog poretka, očuvanja reda i zakona i poštivanja prava svih građana'.

'Članovi Islamske države planiraju napade u Aziji'

Tijekom uhićenja policija je kod uhićenih pronašla i oduzela eksplozivne naprave, oružje i streljivo različitih kalibara i druge dokaze koji se povezuju sa ovim slučajem, ali osim inicijala i mjesta rođenja,
policija nije navela druge podatke o uhićenima. Policija najavljuje nastavak ove akcije. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook