Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u Škotskoj

Bivša premijerka puštena iz pritvora: "Nedvojbeno znam da sam zapravo nevina"

Nicola Sturgeon
Nicola Sturgeon Foto: Afp
Nicola Sturgeon, bivša škotska premijerka puštena je na slobodu nakon što je bila uhićena u nedjelju ujutro zbog sumnje u financijske malverzacije.

Nicola Sturgeon, bivša škotska premijerka puštena je na slobodu bez optužnice, a uhićenje je nazvala "šokom i duboko potresnom situacijom". Sturgeon je puštena na slobodu nakon što je ranije u nedjelju uhićena i ispitana u vezi istrage o financijskim malverzacijama u Škotskoj nacionalnoj stranci (SNP).

Pročitajte i ovo Nicola Sturgeon Velika istraga u Škotskoj Uhićena bivša premijerka: Na teret joj se stavljaju teške optužbe

"Naći se u situaciji u kakvoj sam se danas našla kad sam sigurna da nisam počinila prekršaj, šok je i duboko potresno", rekla je Sturgeon nakon što je puštena na slobodu.

Dodala je: "Znam da je ova istraga koja je u tijeku teška za ljude i zahvalna sam što mnogi i dalje vjeruju u mene i cijene to što nikada ne bih učinila ništa što bi naškodilo ni SNP-u ni zemlji", prenosi Sky News

Pročitajte i ovo Nicola Sturgeon ODLAZAK "Dosta joj je": Škotska premijerka podnijela je ostavku

"Nevinost nije samo pretpostavka na koju imam pravo po zakonu. Nedvojbeno znam da sam zapravo nevina za bilo kakvo zlodjelo", zaključila je bivša škotska premijerka i zahvalila svima na porukama podrške. Uz to, najavila je da će se za nekoliko dana ponovo vratiti u parlament predstavljati svoje birače.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene