Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Osam osoba, među kojima ima i državljana Hrvatske, uhićeno je u četvrtak u različitim dijelovima Bosne i Hercegovine.


Osam osoba, među kojima ima i državljana Hrvatske, uhićeno je u četvrtak u različitim dijelovima BiH pod sumnjom da su činili organiziranu kriminalnu skupinu koja se bavila preprodajom heroina i kokaina, potvrđeno je tijekom dana iz sjedišta Tužiteljstva BiH koje je i koordiniralo ovu akciju.

Vezani članci Slovenska vojska uskoro na granici? - 1 Uz Kupu bi uskoro moglo biti više vojnika i policajaca nego izletnika: Naši političari ne vide problem, no građani su razočarani Zastava Hrvatske Mladić u Petrinji zapalio hrvatsku zastavu pa zaradio kaznenu prijavu

Istraga pod kodnim nazivom 'Bastion' vođena je u suradnji s pravosudnim tijelima i policijom Hrvatske, a uz uhićenja pretraženo je desetak objekata u različitim dijelovima BiH.

Caritas BK BiH: Polovica stanovništva zemlje živi na rubu siromaštva

Tužiteljstvo BiH je navelo kako su uhićeni članovi kriminalne skupine nabavljali drogu s ciljem njene preprodaje na teritoriju Hrvatske i drugih država Europske unije.

Identitet uhićenih nije objavljen a navedeno je kako su trenutačno na ispitivanju nakon čega će biti odlučeno hoće li se od Suda BiH zatražiti da im odredi pritvor. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook