Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preprodavali kokain i heroin

BiH: Uhićeni trgovci drogom, neki od njih hrvatski državljani

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osam osoba, među kojima ima i državljana Hrvatske, uhićeno je u četvrtak u različitim dijelovima Bosne i Hercegovine.

Osam osoba, među kojima ima i državljana Hrvatske, uhićeno je u četvrtak u različitim dijelovima BiH pod sumnjom da su činili organiziranu kriminalnu skupinu koja se bavila preprodajom heroina i kokaina, potvrđeno je tijekom dana iz sjedišta Tužiteljstva BiH koje je i koordiniralo ovu akciju.

Pročitajte i ovo Vatrogasci, ilustracija optužni prijedlog Drama na sjeveru Hrvatske: Polijevali gorivo po cesti i zapalili! Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

Istraga pod kodnim nazivom 'Bastion' vođena je u suradnji s pravosudnim tijelima i policijom Hrvatske, a uz uhićenja pretraženo je desetak objekata u različitim dijelovima BiH.

Caritas BK BiH: Polovica stanovništva zemlje živi na rubu siromaštva

Tužiteljstvo BiH je navelo kako su uhićeni članovi kriminalne skupine nabavljali drogu s ciljem njene preprodaje na teritoriju Hrvatske i drugih država Europske unije.

Identitet uhićenih nije objavljen a navedeno je kako su trenutačno na ispitivanju nakon čega će biti odlučeno hoće li se od Suda BiH zatražiti da im odredi pritvor. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene