Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najgori trenuci

Roditelji, pripazite na jedan detalj! Majka stavila dijete u auto i onda je počela najgora noćna mora: "Bila sam u panici"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Zahvaljujući brzoj reakciji policije i vatrogasaca jedna je beba spašena iz zaključanog automobila u Sremčici u Srbiji.

"Želim  zahvaliti vatrogascima, policiji i svim divnim ljudima u prolazu na današnjoj reakciji i želji da mi pomognu spasiti bebu iz auta kada su mi se zaključala vrata nakon što sam dijete smjestila i krenula otvoriti svoju bravu, a ključevi  su ostali na sjedištu", napisala je na društvenim mrežama majka koja je proživljavala stravične trenutke

Pročitajte i ovo Vozni park sanitetskog prijevoza Zadarske županije - 2 nakon medijskog istupa Jure se žrtvovao, a sad ga optužuju? "Nije poštovao upute i protokol rada"

Otkrila je da se sve dogodilo u Sremčici, a kako bi spasili dijete, vatrogasci su morali razbiti staklo, ali, kako je majka napisala, to je manje bitno i jedino je važno da je dijete dobro, piše Nova.rs.

"Beba je, hvala bogu, dobro", dodala je.

Pročitajte i ovo Premijer Plenković u Splitu - 17 POSJET SPLITU Plenković o velikoj aferi u HEP-u: "Hrvatsku ne trese ništa! Dopise nisam vidio, za sve sam saznao 30. lipnja"

Ona je naglasila da zbog panike i stresa u tom trenutku nije zahvalila svim ljudima koji su joj pomogli. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene