Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sretno je završilo

Dramatično jutro u Splitu: Mama zaključala bebu u autu, intervenirali vatrogasci

Vatrogasci otvorili auto u kojem je ostala zaključana beba - 4
Vatrogasci otvorili auto u kojem je ostala zaključana beba - 4 Dalmacija Danas
Aktualno Galerija Vatrogasci otvorili auto u kojem je ostala zaključana beba - 1 Vatrogasci otvorili auto u kojem je ostala zaključana beba - 1 Foto: Dalmacija Danas Vatrogasci otvorili auto u kojem je ostala zaključana beba - 2 Vatrogasci otvorili auto u kojem je ostala zaključana beba - 2 Foto: Dalmacija Danas Vatrogasci otvorili auto u kojem je ostala zaključana beba - 3 Vatrogasci otvorili auto u kojem je ostala zaključana beba - 3 Foto: Dalmacija Danas +0 Vatrogasci otvorili auto u kojem je ostala zaključana beba - 4 Galerija 1/4 >>
U utorak prijepodne ispred Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije u Vukovarskoj ulici u Splitu odvijala se prava drama. Beba je slučajno ostala zaključana u autu, a stvar su spasili vatrogasci.

Žena je slučajno zatvorila vrata dok je dijete ostalo u sjedalici. Pokušala je otvoriti druga vrata, ali ni to nije išlo. "Žena se prestrašila i uznemirila. Vjerojatno joj je ključ ostao u vozilu", ispričala je čitateljica portalu Dalmacija Danas, koji nam je ustupio fotografije.

Ubrzo su pozvani vatrogasci te su bez većih problema otvorili vozilo i izvadili dijete.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija razotkrila prevaranta Lagao ljudima da su mu ključevi ostali zaključani, a oni su mu davali novac za taksi: Jeste li i vi među njima?

"Majka je sretno uzela dijete u svoje ruke, vatrogasci su brzo riješili problem", kazala je svjedokinja događaja za Dalmaciju Danas. I splitski vatrogasci potvrdili su za spomenuti portal da su uspješno riješili problem. Na intervenciji su bila tri vatrogasca s jednim vatrogasnim vozilom.

"Sve se dogodilo oko 9 sati i 40 minuta. Sve je u najboljem redu, riješili smo problem", kazali su vatrogasci iz JVP-a Split.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene